Informatie

Fietsvakantie

Spanje, beroemd om flamencodansen, sangria, stranden en siësta’s in de middag. En natuurlijk: fietsen!

Fiets langs de zee en bronnen en de goud gele  stranden met op de achtergrond de bergen in en rond Vall De Laguar. Het bekende Calpe ligt op slechts 22 km van de B&B en Benidorm op 42 km met de vele winkels en uitgaans gelegenheden.

Ontdek Spanje op de fiets

De mooie warme  temperaturen het gehele jaar door en de zonovergoten dagen zorgen voor ongelooflijk aangename fietstochten in Spanje, ook tijdens de koudere maanden van oktober tot maart, kun je hier heerlijk fietsen.

Van zonsopgang tot zonsondergang bruist Spanje van leven en cultuur zoals nergens anders. Met hun erfgoed, cultuur en eten, is het een ongelooflijk divers land en door dit fietsend te doen kom je op plaatsen waar je normaal niet komt. Hou je van bergen beklimmen met je fiets, zit je hier op de juiste plek, wil je vlakker fietsen is dit ook goed te doen hier.

Op Strava en Komoot.nl ziet U ook geweldige fietsroutes.

Fietstochten onder begeleiding

Als het gaat om fietsen, hebben we routes voor elk niveau. Je kan ook alleen de Spaanse routes verkennen of onder professionele begeleiding, waar wij voor kunnen zorgen. Mocht je begeleid een route afleggen, dit van te voren graag melden i.v.m. plannen.

Onze fietsvakanties in Spanje beginnen dicht bij de belangrijkste luchthavens zoals Alicante (102 km) en Valencia (121 km).

Met plezier halen wij jou en je fiets(en) op bij één van deze twee luchthavens. Dit tegen zeer democratische prijzen.

 

Heeft dit je interesse gewekt? Vraag naar de beschikbaarheid  en boek nu jouw onvergetelijke fietsvakantie!

 

Wandelvakantie

 

In het zuiden geniet je tijdens een wandelvakantie van exotische landschappen en romantische cultuur met heerlijk eten en een warme Spaanse welkom.

Ruime keuze wandelroute

Als het gaat om wandelen heeft Spanje voor elk wat wils en dit komt tot uiting in de vele wandelroutes, die starten vlakbij de B&B.

Op Wikiloc vind je alle wandelroutes in en rond . La Vall de  Laguar terug,  ook kun je de afstand en moeilijkheidsgraad vinden. Ook is er de mogelijkheid om op maandag ochtend en vrijdag ochtend mee te wandelen met een wandelgroep.

Mooie, rustige wandelstreek

Met de mooie bergen op de achtergrond wandel je in een gevarieerde regio,  waar traditionele dorpen, gelegen op scherpe bergkammen en dal vlaktes, een wereld verwijderd zijn van de populaire  badplaatsen en begeef je je in een andere wereld.

Een aanrader is zeker de 10.000 trappen In Fleix

 

 

 

Geniet van de pracht om je heenl!

 

Heeft dit je interesse gewekt ? Vraag naar de beschikbaarheid en boek nu jouw fantastische wandelvakantie in La Vall Delaguar!

 

Ontspannende Vakantie

 

Of gewoon behoefte aan ontspannen, dat is hier ook goed mogelijk. Lekker bij het zwembad met uitzicht op de bergen en het dal met een lekker boek op schoot in de zon. Of  een dorpje bezoeken en een heerlijk terras pakken. Wij informeren U graag over de opties en de aanraders.